Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in implantologie, orthodontie en cosmetische tandheelkunde. Maar ook voor alle reguliere tandheelkundige behandelingen kunt u uiteraard terecht in onze praktijk. Wij maken hierbij gebruik van moderne behandeltechnieken en apparatuur en de nieuwste materialen, zodat u altijd verzekerd bent van de best mogelijke behandeling. Vanzelfsprekend houden wij onze kennis up-to-date door regelmatige bij- en nascholing.

Momenteel hebben wij helaas zelf geen mondhygiëniste in dienst, maar om matige tot ernstige tandvleesaandoeningen te (laten) behandelen werken wij nauw samen met diverse mondhygiënisten en parodontologen (tandartsen die gespecialiseerd zijn in tandvleesaandoeningen) in de regio Borculo.  

Verder kunt u hier informatie vinden over diverse tandheelkundige behandelingen, tarieven, openingstijden, weekenddiensten etc.
Voor overige vragen kunt U mailen naar: praktijk@tandarts-bartholomeus.nl

De praktijk is ingeschreven in het KvK-register onder nummer 08098037 (Badent BV)

Avond- en weekenddienst

Voor informatie betreffende dag-, avond- en weekenddienst kunt u het centrale dienstnummer bellen: 053-2030203

Medewerkers

Wij houden onze kennis en vaardigheden op peil door regelmatig bijscholing en opleidingen te volgen, zodat u als patiënt verzekerd bent en blijft van optimale en kwalitatief goede zorg.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
08.15 tot 12.30 | 13.30 tot 17.30

Vrijdag t/m zondag
Gesloten

Klachten

Bent u niet tevreden over uw behandeling, personeel of andere zaken laat het ons dan weten, zodat we gezamelijk aan een oplossing kunnen werken.

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg