Inschrijven

Momenteel nemen wij geen nieuwe patiënten meer aan in onze praktijk. Voor partners en gezinsleden van patiënten die al ingeschreven staan in de praktijk is het nog wel mogelijk om zich aan te melden. Heeft u een beugel nodig of implantaten dan kunt u voor die behandelingen altijd bij ons terecht.

Afspraak maken

Afspraken maken kan telefonisch. Afspraken voor uw periodieke controle bij voorkeur online boeken (1 persoon per afspraak) via onze website of uw per mail/smartphone ontvangen oproep. Wilt u samen met uw gezin of meerdere personen tegelijk een controle afspraak dan verzoeken wij u dit telefonisch te doen.

Bij spoedklachten bellen voor 10.00u!

Avond- en weekenddienst

Voor informatie betreffende dag-, avond- en weekenddienst kunt U het centrale dienstnummer bellen: (053) 20 30 203

Vanaf 1 mei 2019 zal de spoeddienst buiten de reguliere praktijkuren worden gedaan door Tandartsenpost Twente in Enschede.

Voor acute noodgevallen blijft het centrale dienstnummer (053) 20 30 203 overdag bereikbaar tijdens de reguliere praktijkuren en vrijdags tot 12u!

Voor info en spoedklachten kunt u terecht op de wesite van de TPT:  http://www.tandartsposttwente.nl of telefonisch op (053) 792 00 40

Wifi in onze praktijk

Uiteraard hebben wij onze wachtkamer voorzien van een Gasten WIFI

Digitale facturen beveiligd via Zorgmail

Vanaf mei 2018 zijn wij, vanwege de AVG, verplicht om uw factuur en mail met uitgebreide persoonsgegevens beveiligd te versturen. Dit doen wij via Zorgmail. Om uw mail te openen dient u een code in te voeren. Excuses voor het eventuele ongemak. 

Welkom bij Tandartspraktijk Bartholomeus

U vindt hier alle informatie over onze praktijk.

Wij zijn gespecialiseerd in implantologie, orthodontie en cosmetische tandheelkunde. Maar ook voor alle reguliere tandheelkundige behandelingen kunt u uiteraard terecht in onze praktijk. Wij maken hierbij gebruik van moderne behandeltechnieken en apparatuur en de nieuwste materialen, zodat u altijd verzekerd bent van de best mogelijke behandeling. Vanzelfsprekend houden wij onze kennis up-to-date door regelmatige bij- en nascholing.

Momenteel hebben wij helaas zelf geen mondhygiëniste in dienst, maar om matige tot ernstige tandvleesaandoeningen te (laten) behandelen werken wij nauw samen met diverse mondhygiënisten en parodontologen (tandartsen die gespecialiseerd zijn in tandvleesaandoeningen) in de regio Borculo.

De praktijk is ingeschreven in het KvK-register onder nummer 08098037 (Badent BV)

Meer informatie
over onze behandelingen

Meer informatie over
avond- en weekenddienst

Ik wil mijn
persoonsgegevens wijzigen

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg