Online afspraak maken

Online afspraak maken 

Online afspraken maken is tot nader order i.v.m. de corona maatregelen niet mogelijk.
U kunt bij ons online uw controle afspraak boeken. Het enige wat wij hiervoor nodig hebben is uw mailadres. U ontvangt dan automatisch een mail van ons, zodra het weer tijd is voor uw controle. In die mail zit een link, waarmee u uw afspraak kunt boeken op een door u gewenst, beschikbaar tijdstip. U kunt dit 7 dagen per week doen en bent dus niet meer afhankelijk van onze openingstijden om telefonisch uw afspraak te maken. Voor ons betekent dit uiteraard een enorme ontlasting van de baliemedewerkers.

Wilt u voortaan ook zelf uw controle afspraken online boeken? Geef dan uw voorkeur en mail-adres aan ons door. Dat kan de volgende keer dat u de praktijk bezoekt, telefonisch of (bij voorkeur) per mail op:
praktijk@tandarts-bartholomeus.nl

Uiteraard kunt u ook gewoon nog telefonisch een afspraak maken of meteen na uw laatste bezoek aan de praktijk. Online afspraken maken kan overigens alleen voor individuele personen en niet voor gezinsafspraken. Dit heeft te maken met de privacywetgeving, waardoor wij niet voor meerdere personen tegelijk een mail mogen en kunnen versturen. Voor gezinsafspraken krijgt u wel een herinnering per mail, maar moet u telefonisch of aan de balie een afspraak maken.

Meteen online uw controle afspraak boeken? Klik hiervoor op onderstaande link. U kunt uw afspraak inplannen onder het tabblad ‘Al bekend in de praktijk’. Aangezien de praktijk momenteel een patiëntenstop heeft kunnen online afspraken alleen gemaakt worden door patiënten die al ingeschreven staan in onze praktijk. 
Ik wil een afspraak maken

Wij melden nadrukkelijk dat uw mailadres niet gebruikt zal worden voor reclame doeleinden of verstrekt zal worden aan derden